MiŠ br. 52 - komentirajte ljudi!

Dragi Mišovci!

Nadamo se da ste svi na vrijeme dobili MiŠ 52 i da ste ga preko praznika uspjeli prelistati i pročitati barem ono što vam se svidjelo. Pozivamo vas da komentirate broj - pišite nam što vam se svidjelo, a što nije, koje su vam rubrike drage i o čemu biste još voljeli čitati.

 


Komentari: 2
 •  
  • Eto kad nikeo neće da ja malo komentiram zadnji MIŠ.

   Jako mi se dopao članak Nede Lesar - Državno natjecanje 2009 - analiza zadataka. Mislim da je korisatan nastavnicima i kao analiza zadataka i kao uvid u stanje poučavanja u školama. Bilo bi dobro predložiti joj da nastavi s ovakvim osvrtima i analizama. Možda bi slično trebalo napraviti i za osnovnoškolsko natjecanje kao i za A kategoriju natjecanja. To smatram prilično korisnim za nastavnike općenito ali i za one nastavnike koji pripremaju učenike za natjecanja.

   Možda bi bilo dobro da ovakvo što postane jedna od uobičajenih rubrika u MIŠ-u.

   Naravno, drago mi je i da MiŠ donosi novosti  sa stručnih skupova pa su korisni fotozapisi na duplerici  te izvještaj Roberta Gortana i Vesne Vujasin Ilić sa stručno-metodičkog skupa u Puli. Drago mi je i da se piše o stručnom skupu udruge Normala.

   Uobičajeno je interesantam je Panoptikum.

 •  
  • Članak od savjetnice Lesar nisam čitala do kraja, jer je to predavanje održala u lipnju - od riječi do riječi, ali da korisno jest.

   Počela sam čitati onaj o abakusu i pokušala sam shvatiti, ali ne ide mi ;-). Pročitala sam božićnu računicu i dobro se nasmijala ... itd.

   evo i moj doprinos obilnim komentarima ;-D

Komentiraj: